Julia Roberts (50 de ani) este bolnavă. A apărut tot mai slăbită fiindcă e atinsă de o boală rară. Suferă de trombocitopenie, o maladie ale cărei complicaţii afectează coagularea sanguină.

Din cauza bolii, vedeta a slăbit foarte mult în ultimul timp. Afecţiunea provoacă pete violete pe piele care ar fi consecinţa sângerărilor. Principalele simptome de care suferă Julia Roberts sunt hemoragii, sângerări anormale la nivelul nasului şi gurii, hematoame.

Vedeta are şi neînţelegeri în căsnicia cu cameramanul Danny Moder (49 de ani). Cei doi se ceartă tot timpul, din cauză că actriţa a trebuit să achite pagubele rezultate din eşecurile soţului în proiectele profesionale şi note de plată ale rudelor acestuia.

Astfel, averea ei a scăzut în numai un an de la 220 de milioane de dolari la 170 de milioane de dolari. Pe de altă parte, Moder se plânge că nu mai suportă certurile monstruoase şi crizele de gelozie ale soţiei. Din căsnicia lor de 16 ani au rezultat gemenii Hazel Patricia şi Phinnaeus Walter (14 ani) şi Henry Daniel (11 ani).

Recomandările redacției