ghiunghiusAtacantul arădean născut în anul 1997 a reprezentat UTA în echipa națională de juniori Under 18 a României. Andrei Ghiunghiuș a fost convocat de selecționerul Andrei Spier pentru o „dublă” amicală cu formația similară a Macedoniei.
Meciurile s-au jucat la Buftea, iar „tricolorii” s-au impus de fiecare dată cu 3-2. Ghiunghiuș a jucat a doua repriză a primului meci și în actul unu din a doua confruntare.
„Din ce am discutat cu antrenorii, sunt destul de mulțumiți de el. A jucat vârf central în sistemul 4-2-3-1, e jucător de viteză, de explozie, lovește foarte bine mingea, e unul din punctele lui forte. Să vedem ce va fi pe viitor, e important că sunt mulțumiți de el”, a comentat Cristian Păcurar, antrenorul care-l pregătește la echipa de juniori împreună cu Francisc Tisza.
Întors de la lot, Ghiunghiuș a jucat pentru echipa a doua a UTA-ei, contribuind cu un gol la victoria clară din Cupa României reușită la Săvârșin. A fost 7-2 pentru alb-roșii, cu celelalte goluri reuște de Vlad (3), Ghergar și Gheorghiță (2). LA UTA II Șiria a jucat și fiul lui Dan Stupar, Nicholas. În formația locală, lângă ex-utistul Marius Neamț, s-a regăsit și Florin Turcan, colegul de generație al lui Botiș și Todea, care a jucat un rol important la promovarea din 2002! La Săvîrșin mai joacă și Vivi Vancea jr.!

Recomandările redacției