Să poți să îmbini cerințele unui local modern cu o arhitectură rustică, nu este deloc simplu, dar nici imposibil. Descoperind locația din Centrul Vechi al Aradului, pe Tribunul Dobra în apropierea Casei cu Lacăt, îți dai seama că poți avea confortul și intimitatea de acasă, chiar acolo. La Kumaras Social Events te șochează în primul rând arhitectura rustică. Și deși, poate, te-ai aștepta ca un local unde pereții sunt de cărămidă cu accente din fier forjat, să fie un loc rece și întunecat, la Kumaras Social Events nu este deloc așa. Luminile calde îți dau imediat sentimentul de acasă și de confort. Mai mult, intimitatea este cu atât mai mare cu cât localul se deschide doar pentru evenimente private.

Să redescoperi bucuria unui local care oferă în primul rând intimitate este o surpriză, poate cea mai mare surpriză dat fiind faptul că cele mai multe localuri aleg să vină cu săli imense, în care se pierde contactul cu omul. Pentru că la Kumaras Social Events Arad în primul rând vorbim de un contactat cu OMUL care intră pe ușa localului, cu OMUL care își dorește o petrecere, o reuniune sau o prezentare de produse.

Poate la fel de important ca acel sentiment de intimitate este și faptul că spațiul este împărțit în două camere, astfel că îți poți alege cea mai bună variantă pentru ceea ce îți dorești, de la numărul de persoane, la tipul de întâlnire pe care îl dorești. Fără doar și poate atmosfera de la Kumaras este una unică, una pe care nu o poți regăsi în altă parte și contribuie în mod evident la reușita evenimentului pe care ți-l dorești. Localul este cel mai potrivit pentru întâlniri cu prietenii sau de familie, fie că e vorba de majorate in Arad, banchete in Arad, petreceri copii in Arad, mese festive, aniversări, petreceri corporate, întâlniri de afaceri sau orice altă ocazie.

Kumaras Social Events este acel local unde IDEEA devine REALITATE, echipa din spatele conceptului acestui local fiind pregătită să găsească nu doar soluții optime, ci și inedite. Un pupitru pentru DJ, un panou pentru fotografii personalizate, o videoproiecție sau prezentare de produse, o lansare de carte, o degustare de vin, toate se pot îmbina perfect.

Kumaras Social Events – petreceri & majorate Arad, aniversari Arad
Telefon: +40 758 579 302 / Email: office@kumarasevents.ro
Adresa: Arad, str. Tribunul Dobra nr. 10
Web: Kumaras Social Events

Recomandările redacției