stanaiaChiar ieri, Raul Stănaia a împlinit 24 de ani, vârstă la care încă se poate gândi la un viitor și mai frumos în fotbalul rege. Jucător de bază al divizionarei a treia CS Ineu, tehnicul mijlocaș s-a remarcat în special la serviciu în acest sezon și încă este în căutarea primei reușite.
„Cred că am 4-5 pase decisive, dar nu asta este cel mai important, ci că echipa și-a revenit după o primă parte de campionat cam nereușită. Au venit și băieții de la Gloria, băieți de valoare și de caracter, suntem mult mai puternici cu ei.  De fapt, acest lucru se vede și în rezultatele echipei. Cât despre primul gol al campionatului, nu mă grăbesc, cred că va veni exact la momentul potrivit. Important este să fiu sănătos și să joc cât mai bine”, a punctat zărădanul.
Chiar dacă la Ineu se simte bine, Stănaia ar dori să facă pasul spre ligile superioare.
„Chiar dacă au trecut puțin anii și peste mine, cred că mai am multe de spus în fotbal. Vreau și pot să joc mai sus, mă antrenez cu acest gând zi de zi”, a adăugat fotbalistul, care a început fotbalul la CSȘ Gloria și a mai trecut pe la Atletico (unde a lucrat cu Francisc Tisza), Gloria, Mailat, CS Vladimirescu și UTA.

Recomandările redacției