an nouNoaptea de Anul Nou a fost marcată la Vîrfurile, aşa cum s-a obişnuit de câţiva ani încoace, de momentul în care, la miezul nopţii, localnicii au venit să închine un pahar de şampa-  nie în faţa Primăriei, aici fiind prezent, după tradiţiie şi  primarul Radu Giurgelea.
Primul edil – mereu în mijlocul vîrfurenilor, atât la momentele festive cât şi în perioadele când este de muncă –  a folosit ocazia pentru a le ura tuturor tradiţionalul „La mulţi ani cu sănătate!“ după care a subliniat câteva aspecte din viaţa comunităţii.
Primul edil a făcut urarea ca „anul 2013 să fie măcar la fel celui în- cheiat acum. Chiar dacă este criză, să ne dorim să fim mai buni unii cu alţii şi să ne păstrăm optimismul. În 2013 vom continua lucrările începute, mai ales cele de la Lazuri şi de la Avram Iancu – lucrările la şcoală. Vreau să vă asigur că şi în acest an ne vom ocupa cu atenţie de tânăra generaţie: lucrările la şcoala în Avram Iancu o dovedesc. Fiind iar­nă, noi, cei de aici, acum ne mai    odihnim fizic, mai pe lângă sobă, dar cum toţi gospodarii au animale în gospodărie, munca tot nu încetează. Folosim însă răgazul acesta pentru a planifica ce avem de făcut din primăvară încolo“.
Primul edil Radu Giurgelea a închinat cu fiecare un pahar de şampanie, discursul liber încheindu-se, fireşte, cu numeroase urări de „La mulţi ani! “ adresate tuturor.

Recomandările redacției