copii

Copiii din Complexul de Servicii Sociale Ineu au avut parte de un eveniment deosebit, organizat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad. Cei mici s-au întâlnit cu îndrăgiţii Mickey Mouse, Minnie Mouse, dar şi prinţese din poveşti şi clovni, acţiunea fiind organizată înaintea Zilei Copilului.

Acţiunea s-a desfăşurat în parcul central din oraşul Ineu, unde cei aproximativ 70 de copii, majoritatea, de vârste mici, dar şi tineri care sunt îngrijiţi în cadrul Complexului de Servicii Sociale Ineu s-au jucat şi au făcut fotografii cu mascotele Disney. Petrecerea a început cu o sesiune de „face painting”. Clovnii şi prinţesele i-au pictat pe faţă, transformându-i pe cei mici în personaje din lumea poveştilor.

„Ne bucurăm că toţi aceşti copii au avut parte de o surpriză de proporţii. Am văzut uimire şi bucurie nemărginită pe chipurile lor când, în parc, şi-au făcut apariţia, în mijlocul lor, Mickey şi Minnie. Gestul voluntar făcut de această societate arădeană este unul special pentru că astfel şi copiii din centrele aflate în subordinea DGASPCArad au putut să se bucure, la fel ca şi copiii din familii, de prezenţa personajelor din basmele favorite. Cu siguranţă, Ziua Internaţională a Copilului, 1 iunie, sărbătorită în avans de data aceasta, a fost una extrem de apreciată de beneficiarii Complexului de Servicii Sociale Ineu, ceea ce ne bucură în mod special”, a spus Erika Stark, director general DGASPC Arad.

Recomandările redacției