gala voluntariatData de 30 ianuarie 2013 a fost o zi plină de emoții și bucurie la Lipova. Voluntarii Centrului Județean de voluntariat Arad, Filiala Lipova, au sărbătorit alături de profesori, colaboratori, par­teneri și chiar părinți, anul 2012 și ceea ce a însemnat el.
A fost o zi în care s-a văzut adevărata semnificație a voluntariatului și în care cei mai activi, devotați și pasionați voluntari au fost premiați. A fost o zi în s-au reamintit evenimente, s-au readus zâmbete pe chip și care a adus suflul energic al începutului de an în inimile tuturor.
Anul 2012 a fost în momentul său de glorie. Un slide-show cu poze din activitățile anului a derulat în timp ce coordonatoarea centrului, Monica Urs, reamintea momentele cele mai frumoase și dăruia tuturor celor prezenți  diplomele și distincțiile meritate. Majoritatea pozelor erau din acțiuni bazate pe principiul solidarității sociale, al importanței familiei: vizite celor vârstnici, produse hand-made confecționate de copii – care au fost dăruite după aceea; însă nu au lipsit nici activitățile de ecologizare și evenimentele de caritate.
Printre cei mai mari susținători ai acestor activități s-au numărat: Pri­măria Orașului Lipova, Poliția Orașului Lipova, Grupul Școlar Atanasie Marie­nescu Lipova, Grupul Școlar Sever Bocu Lipova, AMC Betleem Lipova, Serviciul de Asistență Socială Lipova, Asociaţia EDUCATIO Arad și Fundația Pro Prietenia Arad, SC Madona MR SRL Lipova. Fiecare dintre aceștia au plecat cu promisiunea unui sprijin la fel de intens și în anul 2013, ceea ce nu ne face decât să sperăm la un 2013 cât mai fructuos pentru societatea civilă!

Recomandările redacției