alimentare

Noi lucări pe apă – canal se vor executa săptămâna aceasta la Pecica. Este vorba de lucrări de reabilitare şi extindere a reţelei de apă şi canalizare, lucrări ce se realizează în cadrul masterplanului pe apă-canal.

Reprezentanţii Companiei de Apă anunţă că, pe 29 aprilie se vor executa legături ale conductelor noi la reţeaua existentă în oraşul Pecica.

Aceste lucrări sunt realizate în cadrul contractului CL 12 – reabilitare şi extindere reţele de apă şi canalizare în Pecica, vizând extinderea reţelei de distribuţie apă potabilă, realizarea de noi branşamente de proprietăţi şi de hidranţi subterani. De asemenea,  contractul vizează extinderea reţelei de canalizare a conductelor de refulare, cât şi reabilitarea staţiei de pompare apă uzată existentă.

Concret, lucrările constau în efectuarea de legături ale conductelor de distribuţie apă potabilă, realizate de curând, la reţeaua existentă şi urmează să se deruleze în mai multe etape, în funcţie de programarea zonelor de lucru.

Astfel, în 29 aprilie 2015, se vor cupla conductele de distribuţie pe tronsonul cuprins între strada 422 şi strada 3 şi cel cuprins între strada 401 şi 417. Datorită acestor lucrări, în intervalul orar 09:00 -16:00, distribuţia de apă pe străzile 3 şi 401 apa va fi oprită parţial.

Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu”, Axa prioritară 1: Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată.

Recomandările redacției