zambetFundaţia Umanitară Debora a reuşit să strângă fonduri în urma spectacolului caritabil organizat de Asociaţia „Aradul prosperă“. Este vorba un spectacol intitulat „Zâmbet pentru copii“ ce a urmărit strângerea de fonduri pentru copiii instituţionalizaţi din Arad, spectacol ce a avut loc marţi, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“.
Printre invitaţii spectacolului s-au numărat: trupa de dans Azugar de la Palatul Copiilor, magicianul Cătălin Pintea, Clubul Sportiv Budocai, trupa de teatru Amifran de la Palatul Copiilor, Mike David și trupa New Generation şi Trupa X Style.
Alegerea organizaţiei beneficiare a banilor strânşi prin vânzarea biletelor pentru spectacol s-a făcut după un regulament, bazat pe voturi. S-au vândut un număr de 191 de bilete, având în vedere că, la eveniment, intrarea a fost liberă pentru copii. Preţul unui bilet la spectacol a fost de 20 de lei, iar participanţii la spectacol au contri­buit practic fiecare la ajutarea copiilor instituţionalizaţi.
Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei „Aradul prosperă“, acţiunile orientate pentru copiii dezavantajaţi social vor continua.

Recomandările redacției