mitreaPrintre puținii remarcați ai turului la CS Vladimirescu s-a numărat portarul Alexandru Mitrea. Goalkeeper-ul născut în 1993 și-a continuat ascensiunea în 2013, iar în ultimele două meciuri a păstrat intactă poarta lui „Vladi”.
„Sigur că mi-aș dori să fie așa în fiecare meci. Referitor la mine, poate e și un pas spre maturizare, toți trebuie să ne maturizăm nu putem rămâne tot copii, toți vrem să ajungem sus. Am avut un ajutor bun și de la colegul meu Bak, dar și de la Flore Rusu, care a fost la noi în tur. Iar fără muncă și seriozitate, nu prea poți reuși”, a spus portarul care a debutat la seniori pe când avea 15 ani, în Liga a IV-a, iar vreme de jumătate de an a fost component al celor de la FC Olt Slatina.
Dacă viitorul a fost cu adevărat sumbru la Vladimirescu până în urmă cu puțin timp, acum gruparea arădeană poate face – discret, deocamdată – calcule pentru menținere. „Eu zic că putem scăpa de retrogradare, așa e seria că dacă legi două victorii poți urca două-trei locuri. Avem un grup unit, ne înțelegem bine între noi, suntem ca o familie. E o creștere față de tur, când mulți jucau numai pentru ei. Acolo a fost o problemă”, a observat Mitrea, încrezător că duelul cu Flacăra Făget, de astăzi, poate fi depășit cu bine: „Sper să ne continuăm jocul bun de până acum, putem face o figură frumoasă. Să vedem cum va fi și terenul. Jucătorii noștri sunt mai tehnici, nu prea putem recurge la stilul cu mingi lungi”.
Partida dintre CS Vladimirescu și Flacăra Făget se joacă de la ora 17,00, iar site-ul oficial al Comisiei Centrale de Arbitri a anunțat că unul dintre observatori e olteanul Ion Velea.

Recomandările redacției