laso11Sosit cu o întârziere de două săptămâni la pregătirile echipei, Maximiliano Laso a avut de recuperat din punct de vedere fizic și nu a fost folosit în niciunul dintre amicalele iernii. Asta până astăzi la Chișineu Criș când argentinianul și-a luat tricoul de titular de la Capătă și a fost printre cei mai activi utiști de pe teren, fiind – printre altele – autorul centrării din care Matei a marcat golul doi al „texti­liștilor”.
Dar, pentru noul an, cel mai bine cotat fotbalist din lotul „Bătrânei Doamne” pro­pune un nou look. Pe o parte a capului, sud-americanul e ras total, aducând cu ata­cantul Milanului, Stephan El Shaarawy. Cei doi au și calități fotbalistice asemănătoare, tehnică și viteză, dar și evoluează pe același post la echipele de club, acela de extremă stânga.
Puțină lume știe că Laso revenise la Arad pentru a-și lua actele și a se întoarce în Argentina și asta pentru că îi era greu să stea departe de casă în situația de incertitudine existentă la club. Acum, că lucrurile încep să intre în normal, „mijlocașul de buzunar” și-a schimbat optica, fiind decis să pună umărul la atacarea locurilor promovabile. „Pe undeva, era normal să aibă gânduri de plecare, atâta timp cât stătea fără bani foarte departe de casă. Dar, acum când totul pare a se clarifica la nivel managerial, Laso trebuie să-și respecte contractul cu clubul ca oricare alt fotbalist din lotul nostru”, a explicat Adrian Falub.

Recomandările redacției