Laszlo Balint: ”Nu înțeleg de ce trebuie să alergăm mereu după un rezultat sau să revenim în joc”

0
780

Așa cum era de așteptat, în ciuda punctului smuls dramatic la ultima fază, în condiții de inferioritate numerică, antrenorul echipei UTA nu a fost deloc mulțumit la finalul jocului cu Dinamo. Chiar dacă a apreciat revenirea în joc a echipei sale, Balint a criticat atitudinea cu care elevii săi au intrat în teren în prima parte a meciului.

”Îmi e greu să înțeleg anumite lucruri, luăm gol la prima acțiune, facem cadouri, atitudinea a lăsat mult de dorit în prima repriză și asta mă nemulțumește mai mult ca orice. Am văzut o echipă vlăguită. Nu înțeleg de ce trebuie să alergăm mereu după un rezultat sau să revenim în joc. Le spun că trebuie să începem meciurile așa cum jucăm a doua repriză.” a declarat tehnicianul de pe banca Bătrânei Doamne.

Pauza de două săptămâni care urmează pentru UTA îi va da timp antrenorului să remedieze problemele din jocul echipei deoarece întreaga suflare utistă își propune mai mult în acest sezon decât un loc „călduț“ la mijlocul clasamentului. În acest sens, Balint a declarat: „Urmează o pauză și vrem să lucrăm mai mult. Dacă vrem să emitem pretenții la play-off trebuie să câștigăm mai mult și nu doar pe teren propriu“.

UTA a câștigat două partide din 5 în deplasare în acest sezon (la Pitești și la Mediaș). De asemenea se află deja la al patrulea meci consecutiv în campionat fără victorie. După pauza competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale, Bătrâna Doamnă va da piept cu FC U. Craiova 1948.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.