nicolescu

Rămasă singură în cursa pentru şefia Direcţiei de Sănătate Publică Arad, dr. Laura Nicolescu mai avea un singur hop peste care trebuia să treacă. Obstacolul probei scrise nu era unul uşor de trecut, în joc fiind imaginea de director al Laurei Nicolescu, care conduce DSP de câţiva ani.

Concursul a avut loc miercuri la Autoritatea Națională a Funcționarilor Publici de la București şi nu a fost unul deloc uşor. „A fost o probă exagerat de grea. Mă aşteptam să fie greu, însă nici chiar aşa. Trei subiecte au fost de specialitate, în timp ce două au abordat tema funcţionarilor publici. De asemenea, rigurozitatea a fost extremă, în timpul probei nu puteai nici măcar să întorci capul“, ne-a declarat imediat la ieşirea din sală dr. Laura Nicolescu.

Cu toate astea, „doamna doctor Nicolescu Laura a obţinut un punctaj de 70 de puncte, ceea ce presupune nota 8,40, fiind declarată admisă. Următoarea probă, cea a interviului se va desfăşura marţi, 7 aprilie. Interviul a fost devansat cu o zi, după ce iniţial trebuia să se desfăşoare luni“, ne-au declarat reprezentanţii Autorităţii Naționale a Funcționarilor Publici.

Nota obţinută de către Nicolescu a fost una dintre cele mai mari din ţară, având în vedere că din totalul reprezentanţilor celor 14 judeţe care au susţinut examenul, doar doi au reuşit să promoveze. Este vorba despre Nicolescu de la Arad şi cel de la Sălaj. Au fost înregistrate şi note de 0,78.

La Autoritatea Națională a Funcționarilor Publici de la București s-au înscris trei persoane pentru concursul de director al Direcției de Sănătate Publică Arad. Este vorba despre doctorul Edy Mihail Nicolau – medic anestezist la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, locația fostului Spital Municipal, dr. Laura Nicolescu-actuala directoare a DSP, şi Paul Alexandru, medic veterinar.

Recomandările redacției