Viceprimarul Lazăr Faur, care are mai degrabă un rol decorativ în primăria Arad, cu o activitate spre zero, vrea să îngrașe porcul în ajun, doar că modul în care o face nu este unul în favoarea cetățenilor.

În plină campanie electorală acesta s-a apucat să viziteze șantierele din municipiu sau zonele unde își dă cu părerea despre cum ar trebui să arate. Din dorința de a se afirma, „inginerul“ care până acum a stat mai mult la umbră, o dă însă cu bâta-n baltă și mai mult strică decât repară.

I s-a cășunat pe zonele din Arad în care arădenii, din propria inițiativă și din propriile resurse au amenajat câte un locșor, care nu face altceva decât să înfrumusețeze fața orașului.
„În loc ca autoritățile să se bucure că pe lângă blocuri și case, noi cetățenii, din banii proprii, reușim să aducem o pată de culoare orașului și curățăm anumite zone de care ei ar trebui să se ocupe, ei le dărâmă pe motiv că este domeniu public. De acord, dar noi nu amenajăm decât pentru a masca mizeria care stă sub nasurile noastre. Am fi fericiți dacă domnul viceprimar ar amenaja el ceva frumos. Nu să strice ceea ce fac alții frumos. Mereu se reproșează faptul că se merge la primărie doar cu mâna întinsă. Ei, noi nu am mers cu mâna întinsă, ci am amenajat ceva frumos. Nici așa nu e bine, au venit și au dărâmat. În loc nu a rămas decât mizerie“, spun câțiva cetățeni care au amenajat un mic loc de joacă pentru copii pe „domeniul public“, într-o zonă în care joaca copiilor nu deranja pe absolut nimeni.
În ultimele luni, viceprimarul Faur a vizitat mai multe șantiere din Arad și a realizat diverse filmulețe pe care le-a postat pe Facebook. Lucru pe care nu îl făcea în trecut. Acum, însă merge pe șantiere și bagă de vină, tocmai pentru a ieși în evidență și a arăta că îi pasă de oraș.
Ar fi un lucru bun, dacă ar fi făcut asta în ultimii trei ani și dacă deciziile luate ar fi în favoarea cetățenilor și în dezvoltarea anumitor zone. De bălării și promisiuni e plin orașul.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției