rugbyDupă succesul din debutul noului sezon în Divizia A, pentru Lions Rugby Club UVVG a venit un duş rece. La Braşov, trupa lui Valentin Epure a cedat cu 49-7 în fața echipei locale. Pentru arădeni au marcat Bălan – un eseu şi Memetea – o transformare.
„Am întâlnit aceeaşi echipă bine organizată, ba chiar cu câţiva jucători în plus faţă de sezonul precedent. Un meci disputat pe o ploaie torenţială în care am rezistat 20 minute, după care totul s-a rupt, şi s-a văzut lipsa de experienţă. În final vreau să mulţumesc domului Pavel Piroş, pentru sprijinul acordat”, a spus antrenorul Valentin Epure. Acesta a început meciul de la Braşov în formula: Ban, Trifa, Palade, Bâte, S. Groza, Miu, Dascălu, Bălan, Memetea, Atănăsoaie, Tănase, Adam, Cojocaru, D. Groza şi Bâtea. Peste două săptămâni Lions Rugby Club UVVG joacă un nou meci în campionat, la Sibiu.
În altă ordine de idei, pe stadionul din Grădişte s-au întâlnit, în meci amical, echipele de Under 17 ale cluburilor Lions UVVG şi Arieşul Cluj. Trupa din oraşul de pe Someş s-a impus cu 17-10. Cele două formaţii se vor înfrunta din nou, în această săptămână, în aceeaşi locaţie, dar în meci oficial, contând pentru Campionatul Național Under 17.

Recomandările redacției