După ce am scris depre intenția reabilitarii grădiniței de pe strada Matei Corvin din Lipova, clădire care a zăcut în paragină mai mulți ani, iată că o altă veste bună vine tot din orașul de pe Mureș.

Autoritățille locale au în plan și reabilitarea clădirii Liceului Atanasie Marienescu din oraș. Proiectul a fost aprobat zilele acestea.

,, REABILITAREA  LICEULUI „ATANASIE MARIENESCU” LIPOVA, a fost aprobată,  ne aduce extrem de multă bucurie  și totodată încrederea că suntem pe drumul cel bun pentru realizarea tuturor obiectivelor propuse pentru dezvoltarea acestui oraș.

PROIECTUL „Lucrări de reabilitare în vederea creșterii eficienței energetice” la Liceul „Atanasie Marienescu” din Lipova, este al 8-lea proiect finanțat prin PNRR pentru orașul nostru. Are o valoare totală de peste 2 milioane de euro și prin lucrările cuprinse va aduce o nouă față acestui liceu emblematic, un liceu cu istorie și tradiție pentru Lipova și desigur cele mai bune condiții pentru cei aproape 1.000 de elevi care învață aici.

Nu a fost ușor să ajungem aici, dar am știut mereu că este posibil și această zi va sosi și iată-ne în acest moment, când avem certitudinea că Liceul „Atanasie Marienescu” Lipova va fi reabilitat.

Așa cum am susținut mereu, Lipova este un oraș frumos, la fel și oamenii săi, iar noi cei care ne aflăm la conducerea acestei administrații suntem aici pentru a aduce o schimbare, o evoluție reală. Pentru aceasta vom continua, împreună, să muncim zi de zi pentru ca Lipova și comunitatea ei să se bucure de orașul mult visat.

Mulțumesc încă o dată lui Dumnezeu și desigur echipei mele puternice și tuturor celor implicați, alături de care pentru binele acestui oraș depășim orice piedici și împreună reușim să transformăm visuri în realitate ”, transmite primarul Florin Pera.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției