OLYMPUS DIGITAL CAMERALiceul Teoretic Adam Müller Guttenbrunn Arad găzduieşte astăzi prima ediţie a festivalului primăverii, „AM FrühlinGsfest”. Evenimentul este organizat de clasele IX-XI, fiind un festival al elevilor, pentru elevi.
Atelierele tematice pregătite pentru vizitatori includ ceainării cu specialităţi britanice şi asiatice, poze alături de personajele Disney, reamintirea celor mai frumoase momente ale copilăriei, cafenele cu jocuri de societate, bâlci, atelier de mărţişoare handmade, carnaval veneţian, karaoke, bistro, salon de înfrumuseţare etc. Clasele mai mici ale instituţiei de învăţământ au pregătit şi ele o surpriză vizitatorilor, în ton cu sărbătoarea tradiţională a primăverii.
„Aflat la prima ediţie, festivalul se doreşte a fi un mijloc de expresie a talentelor elevilor liceului, un cadru în care atât vizitatorii, cât şi organizatorii se pot bucura de venirea primăverii printr-o sărbătoare a tradiţiei, sunetului şi culorii, dar mai ales o sărbătoare a sufletului copiilor“, ne-a declarat profesoara Maria Borlea, directoarea liceului.

Recomandările redacției