petcutCS Ineu a perfectat joi seară și ultima mutare pe care o dorea pentru a-și întări puterea de atac: George Petcuț, care a fost dorit și de divizionara secundă FC Olt, a decis să se facă ineuan și să ajute echipa lui Adi Abrudean să promoveze în Liga a III-a.
Petcuț (26 de ani) a evoluat în prima etapă a returului pentru Ineu, marcînd de două ori în victoria cu Păulișana Păuliș (7-0). După meciul jucat în decembrie 2012, jucătorul lăsa deschisă o portiță în cazul unei oferte dintr-un eșalon superior, dar, în cele din urmă, lucrurile s-au soluționat favorabil pentru formația lui „Știli”. Fotbalistul a făcut junioratul la UTA, dar, ca senior, avea să evolueze doar împotriva Bătrânei Doamne, din postura de component al formațiilor Olimpia Satu Mare, Unirea Alba Iulia sau Poli Timișoara.
„Dacă în tur am avut unele probleme minore pe faza ofensivă, dar totuși ne-am descurcat, în retur normal ar fi ca datele problemei să se schimbe mult înspre bine. Am cooptat în lot chiar trei jucători cu profil ofensiv, pe Berar, Nădăban și, acum, Petcuț. Mă bucură foarte mult revenirea lui George, sunt sută la sută convins că experiența și valoarea lui ne vor ajuta la îndeplinirea obiectivului”, a declarat Adrian Abrudean.
Înfrângere cu Hunedoara
Vineri dimineață, pe arena din Șicula, Ineul a avut parte de un prim amical puternic al iernii, în compania Hunedoarei, liderul din C5. Echipa lui Marius Opric s-a impus cu 4-2, golurile ineuanilor le-au semnat Alin Drăgan și Bogdan Iambor, în vreme ce pentru vizitatori au punctat Făgărășanu (2), Nicula și Radu.
„Joc bun de pregătire, din păcate vântul a suflat foarte tare, ceea ce a încurcat ambele echipe. În linii mari sunt mulţumit de implicarea jucătorilor şi de cum au decurs lucrurile. Nu suntem pregătiţi deocamdată la capitolul tactic prea mult, am lucrat mai mult la partea fizică până acum, însă avem timp să ne punem la punct. Îmbucurător e și că nu avem accidentaţi”, a relatat antrenorul Abrudean.
Ineu: Pașcalău – Talpaș, Nicolau, Sabău, Malancu – Berar, Morar, Hrezdac, Șulumberchean – Nădăban, Drăgan. Au mai jucat: Voștinar, Iambor, Petcuț, Sg. Popa, Georgiu.
Hunedoara: Dragotă – Dosan, Cuciula, Ambruș, Roiu – Vișan, Vaida, Cristian, Făgărășanu – Pepenar, Nicula. Au mai jucat: Raț, Ilie, Radu, Vîrtan, Bier, Stroia, Ungureanu, Găceanu, Dragoescu, Lintaru, Grigore, Munteanu, Grozoni.
Continuă testele cu adversari de nivel superior. Miercuri, de la 16,00, la Ineu sosește Millenium Giarmata, iar sâmbăta viitoare e duel cu Șoimii Pâncota.

Recomandările redacției