Fiindcă Centrul Național Mureș și U. Cluj s-au dovedit mai puternice în debutul ediției 2018-2019 a Ligii Elitelor, UTA Under 19 a amânat până ieri întâlnirea cu primul succes. Acesta a venit în Valea Domanului, cu scorul de 2-0.
După o primă repriză albă, di­ferența pe tabelă au făcut-o Nagy (min. 75), care a înscris cu capul, de la colțul scurt, după centrarea lui și Sabău (min. 84), tot cu o lovitură de cap după cornerul bătut de același Obrad. „A fost un meci echilibrat, cu gazdele mai active în prima repriză, au avut și două-trei situații bune, pe care le-am rezolvat cu brio. În repriza a doua s-a schimbat jocul total, noi i-am dominat și am reușit să marcăm cele două goluri ce ne-au adus trei puncte”, a declarat Costel Bogoșel pentru uta-arad.ro.
Creța – Haraseniuc, Sabău, Onu­țan, Pascu – Moraru, R. Petcuț – Gruiescu, Teodorovici, Obrad – Nagy, plus M. Popa, Lazăr, Răzban și Hațegan a fost echipa aliniată de Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi la Reșița.
Utiștii joacă tot în deplasare în runda următoare, pe terenul celor de la SCM Râmnicu Vâlcea.
Altfel, UTA Under 17 a fost învinsă fără drept de apel la Timișoara, în cadrul etapei cu numărul 3 a Ligii Elitelor. Echipa pregătită de Mircea Aslău a pierdut cu 4-0.

Recomandările redacției