bozianAdunarea generală a cluburilor din Ligile II și III s-a desfășurat astăzi la Casa Fotbalului, cu semne de întrebare rămase în picioare la finalul reuniunii.
La liga secundă, se știe doar că vor fi două serii de 14 echipe, cu primele două locuri din fiecare serie având statut de promovabile. Situația de la retrogradare e încă în discuție, mai ales că patru cluburi au anunțat deja că nu vor fi la start, deși au dreptul. E vorba de FC Argeș, CS Severin, Lu­ceafărul Oradea și CS Otopeni. Delta Tulcea e și ea cu semnul întrebării, dar, până pe 7 septembrie, atunci când e preconizată prima etapă, e probabil ca numărul echipelor care spun pas să devină și mai mare.
O treaptă mai jos, s-a decis ca prima etapă să se joace pe 30 august. Vor fi 6 serii de câte 12 echipe, primele clasate întră în liga secundă, iar ultimele două din fiecare serie plus alte două formații, cele mai slab clasate, iar drumul Ligii a IV-a. Seriile vor fi anunțate abia pe 14 august.
„FRF își bate joc de noi. Ajungi în data de 5 a lunii august și nu știi cu cine ești în serie, nu pot să îți faci un plan nici măcar pe termen mediu, trebuie să aștepți până se dezmeticesc cei de la București. În același asentiment e și domnul Gheorghe Feieș. Suntem supărați, vroiam să aflăm un plan de bătaie. Dar cu cazul Rapid spui tot”, a comentat Pavel Piroș, președintele Șoimilor Pâncota.

Recomandările redacției