Astăzi echipa noastră s-a antrenat pe ICRTI după care, în această după-amiază s-a îmbarcat în autocar cu destinația Aeroportul „Traian Vuia“ din Timișoara. La această oră, „textiliștii“ se află în aer, în drum spre București, de unde se vor deplasa cu autocarul la Ploiești, locul desfășurării partidei cu Chindia Târgoviște (reamintim că gruparea dâmbovițeană nu poate juca nici acum pe propriul teren, modernizarea stadionului din fost cetate de scaun a Valahiei nefiind finalizată).

Nu sunt surprize în ceea ce privește absențele din lotul echipei noastre: Șteau și Isac sunt accidentați, Aly Abeid își ispășește ultima etapă de suspendare iar Cibi este plecat la naționala Under 18. Dintre jucătorii „sub vârstă“, se află în lot Rareș Pop, Marrone și Mociu, ultimul însă doar cu șanse teoretice de a prinde foaia de joc.

Jucătorii deplasați de UTA la Ploiești pentru acest meci sunt următorii:

  • Portari: Iacob, Balauru, Mociu
  • Fundași: Vukcevic, Benzar, Benga, Chindriș, Erico, Hoxhallari, Dobrescu
  • Mijlocași: Cascini, Batha, Anton, Ubbink, Pop, Stahl, Barbosa, Marrone
  • Atacanți: Keșeru, Postolachi, Milosevic

Partida de pe stadionul „Ilie Oană“ dintre Chindia și UTA este programată pentru mâine, 3 februarie, începând cu ora 17:00. Arbitrul întâlnirii va fi bucureșteanul Horia Mladinovici.

(foto: uta-arad.ro)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției