naomi_campbellNaomi Campbell, 43 de ani, este deja renumită pentru ieşirile nervoase. Momentele de acest gen nu au lipsit nici în trecut şi au fost foarte numeroase. În urma unei altercaţii cu manechinul, Victoria Beckham a poreclit-o „vaca nebună”.

Top-modelul Naomi Campbell şi-a făcut un obicei din a-şi trata cu scatoalce menajerele.

Supermodelul cu temperament vulcanic este renumit pentru procesele intentate de foştii săi angajaţi. În anul 2000, Naomi a pledat vinovată la acuzaţiile secretarei sale, Georgina Galanis. Ea s-a plâns că vedeta a lovit-o cu telefonul şi a ameninţat-o că o aruncă dintr-o maşină în mers, notează evz.ro.

De atunci, alţi trei angajaţi s-au declarat agresaţi de model, unul dintre ei fiind lovit cu un celular plin de pietre preţioase.

Prima apariție a fost la vârsta de 7 ani în februarie 1977 unde a dat un casting ca elevă pentru videoclipul lansat de Bob Marley Is This love.

La 15 ani, în timp ce era studentă la Italia Conti Academy, Campbell a realizat un spot pentru modelul Ford. Apoi, Naomi s-a hotărât să își încerce norocul ca model dând o probă pentru Elite Model Management. În august 1988 a apărut pe coperta revistei Vogue Paris, fiind singurul model de culoare care a apărut pe copertele acestei reviste.

SURSA: http://www.realitatea.net/

Recomandările redacției