charlizeCeremonia decernării premiilor Oscar reprezintă de multe ori o surpriză chiar pentru cei care participă la realizarea programului artistic… Ai zice că actorii sunt pregătiţi pentru orice, dar iată că până şi ei sunt, uneori, surprinşi de cerinţe.

În cadrul micro-interviurilor acordate după încheierea festivităţii, Charlize Theron recunoaşte că a fost „păcălită” să danseze la Oscaruri. Actriţa a valsat alături de Channing Tatum în timp ce gazda Oscarurilor, Seth MacFarlane, cânta The Way You Look Tonight.

Referitor la acest număr artistic, actriţa a comentat că şi-a dat acordul pentru a efectua un dans la Oscaruri, fără să realizeze prea bine seama ce implică acest lucru.

„Aveam impresia că mi se va striga numele, voi urca pe scenă, Channing mă va învârti de câteva ori, eu voi face două piruete şi gata. În loc de asta, m-am trezit că sunt chemată la repetiţii”, povesteşte candid Charlize.

Actriţa recunoaşte că a fost super-stresată de numărul de dans, dar nu a putut renunţa la ocazia de a dansa alături de Channing Tatum, pe care îl consideră „minunat”…

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro/

Recomandările redacției