Christopher_O'Neill_madeleineNuntă princiară în Europa! Fiica cea mică a Regelui Carl XVI Gustaf al Suediei s-a măritat sâmbătă, la Stockholm, cu alesul ei, finanţistul anglo-american Christopher O’Neill, pe care l-a cunoscut la New York.

Chiar dacă nu a fost la fel de fastuoasă ca nunta Prinţesei moştenitoare Victoria, ceremonia a fost elegantă şi a atras mulţi reprezentanţi ai caselor regale din Europa şi nu numai. Printre cei 500 de invitaţi s-au numărat Prinţesa Takamado a Japoniei, prinţii moştenitori Frederik al Danemarcei şi Haakon al Norvegiei, Prinţul Edward al Marii Britanii şi mulţi alţii. Au mai venit prinţi, din Grecia până în Luxemburg.

Charlene de Monaco a venit fără soţul ei, Albert II, dar a atras atenţia cu o rochie elegantă, care îi lăsa umerii goi, aşa cum puteţi vedea în galeria de mai jos. Dar atracţia ceremoniei, pe lângă sărutul furat soţului ei, în public, de sora miresei, Victoria, a fost apariţia partenerei de viaţă a Prinţului Carl Philip, al doilea copil al cuplului regal suedez. Sofia Hellqvist, fostă Miss şi model de bikini, a jucat rolul Pippei Middleton la căsătoria Prinţului William cu Kate. Cu o rochie simplă, mulată, ea a reuşit să atragă toate privirile asupra ei, în timp ce iubitul îşi conducea mama.

Aşadar, a fost o nuntă de la care nu a lipsit nimic. Iar Madeleine şi-a găsit în sfârşit perechea, după ce fostul logodnic îi frânsese inima, înşelând-o.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro/

Recomandările redacției