Trei angajați ai Primăriei Macea au fost confirmați pozitiv cu Covid, dar instituția nu își oprește activitatea. Primarul Ciprian Otlăcan dă asigurări că activitatea primăriei se va desfășura neîntrerupt, însă cu unele ajustări ale programului de muncă.

Întrucât trei colegi din colectivul Primăriei Comunei Macea aseară au fost confirmați pozitiv la testul COVID, aducem la cunoștința cetățenilor comunei Macea că activitatea noastră se va desfășura neîntrerupt, cu unele ajustări ale programului de lucru și cu respectarea măsurilor de protecție sanitară. Astfel, vor fi primite cererile pentru eliberarea adeverințelor /documente în intervalul orar 08 00- 12 00 de luni până vineri, iar eliberarea celor solicitate se va face în intrevalul 15 00-16 30 al aceleiași zile, sau în dimineața zilei următoare depunerii cererii.

Precizăm că restul personalului primăriei Comunei Macea nu prezintă simptome și-și poate desfășura în continuare activitatea. În cursul acestei zile se face și dezinfecția sediului Primăriei comunei Macea. Accesul publicului în sediul primăriei va fi permis, după cum s-a arătat și mai sus, însă va fi admisă câte o singură persoană la fiecare departament. La intrarea în primărie este obligatorie dezinfectarea mâinilor și purtarea măștii de protecție, atât pe gură cât și pe nas”, a declarat primarul comunei Macea, Ciprian-Gheorghe Otlăcan.

Recomandările redacției