molnarFormația condusă de Laszlo Molnar și antrenată de George Radu își menține strategia conservatoare. Voința Mailat merge mai departe în același efectiv, o singură mutare fiind consemnată în această iarnă. Alb-verzii l-au adus pe tânărul mijlocaș Ionuț Anghel, care în tur a fost componentul Gloriei Arad. „Alte mișcări nu se anunță, poate vom promova doi-trei juniori. Nici de plecat nu prea vrea nimeni să plece”, a mărturisit președintele Laszlo Molnar.
Voința Mailat s-a reunit, ieri, și intenționează să se pregătească pe plan local, nevăzând rostul unui cantonament. „Probabil antrenamentele vor avea loc la Arad”, a spus Molnar.
George Radu și ai săi au programat mai multe meciuri de verificare în perioada de iarnă. Adversarele sunt Șoimii Lipova, Unirea Sântana, UTA II, Progresul Pecica, Păulișana Păuliș sau Frontiera Curtici.
Cei din Mailat formează una din echipele constante ale D-ului arădean, clasându-se, de regulă, în prima parte a clasamentului. N-a făcut excepție nici acest tur, al cărui final regăsește Voința pe poziția a V-a.

Recomandările redacției