accidentO femeie de 22 de ani care-şi ţinea de mână copilul de doi ani a fost călcată, ieri după-masă, pe trecerea de pietoni, de o autospecială de curăţenie.

Comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad ne declară că, momentan, nu se cunoaşte cu exactitate ce s-a întâmplat la faţa locului, cu atât mai mult cu cât unele dintre declaraţiile celor prezenţi la locul evenimentului sunt contradictorii. „Cert este că femeia s-a angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, fiind surprinsă şi călcată pe picior de autospecială. Şoferul maşinii a declarat colegilor mei că venea dinspre Gară şi a făcut dreapta, să intre pe strada 6 Vânători. Spunea că nu a văzut-o pe femeie, aceasta aflându-se cumva după colţ”, ne preciza comisar Camelia Tuduce.

Atât mama, cât şi copilul au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Dacă fiul femeii nu a păţit nimic, mama se află în continuare sub observaţii şi se şteaptă un diagnostic.

 

Recomandările redacției