Mamă cu un copil de doi ani, călcată pe trecerea de pietoni la Autogară

0
137

accidentO femeie de 22 de ani care-şi ţinea de mână copilul de doi ani a fost călcată, ieri după-masă, pe trecerea de pietoni, de o autospecială de curăţenie.

Comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad ne declară că, momentan, nu se cunoaşte cu exactitate ce s-a întâmplat la faţa locului, cu atât mai mult cu cât unele dintre declaraţiile celor prezenţi la locul evenimentului sunt contradictorii. „Cert este că femeia s-a angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, fiind surprinsă şi călcată pe picior de autospecială. Şoferul maşinii a declarat colegilor mei că venea dinspre Gară şi a făcut dreapta, să intre pe strada 6 Vânători. Spunea că nu a văzut-o pe femeie, aceasta aflându-se cumva după colţ”, ne preciza comisar Camelia Tuduce.

Atât mama, cât şi copilul au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Dacă fiul femeii nu a păţit nimic, mama se află în continuare sub observaţii şi se şteaptă un diagnostic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.