Rezultate bune pentru managerii instituțiilor de cultură din Arad, care au fost evaluați de Comisia organizată în acest sens. Managerii au fost notați cu 9.41 la „Teatru” și 9.68 la „Filarmonică” – acestea sunt rezultatele evaluării Comisiei care a notat activitatea managerului Teatrului de Stat „Ioan Slavici” Arad, Bogdan Costea cu 9.41, respectiv a managerului Filarmonicii Arad, Doru Orban, cu 9.68. Managementul Filarmonicii Arad, în urma evaluării activității pentru perioada 2018-2020, a primit calificativul „satisfăcător”, așadar Comisia de evaluare finală a recomandat încheierea unui nou contract de management. 

În ședința de vineri a Consiliului Local Municipal vor fi supuse votului rezultatele evaluării finale precum și noile proiecte de management ale șefilor instituțiilor de cultură. 

Așadar, va fi înaintat proiectul de hotărâre, având ca obiect aprobarea regulamentului pentru organizarea și desfășurarea analizei noului proiect de management al lui Doru Orban, manager al Filarmonicii Arad. Totodată, urmează în urma votului să se aprobe hotărârea privind organizarea și desfășurarea analizei noului proiect de management al lui Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad. Dacă votul din ședința ce va avea loc vineri, 18 decembrie, va decurge fără interferențe rămâne de văzut. 

Recomandările redacției