bujorDeși trece prin momente de cumpănă, Clubul Dinamo încearcă să mențină aparențele normalității. Jucătorii, cu restanțe financiare importante, au reluat antrenamentele sub comanda lui Cornel Țălnar. Acesta are din nou sarcina să întinerească lotul, drept pentru care apelează la destui fotbaliști de la echipa a doua, dar și din alte părți. Doi dintre ei vor sosi joi, de la Arad și au fost crescuți de Atletico Arad, același club ce i-a dat pe mai vechii componenți ai echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare, Cristian Bălgrădean și George Țucudean.
Coincidența merge mai departe, fiindcă portarul Cătălin Bujor și fundașul Alex Manea aparțin acum tot Gloriei, respectiv omului de afaceri Sandu Ion, care a avut mereu legături strânse cu condu­cerea „câinilor roșii”. „Cei doi o să înceapă pregătirile cu Dinamo, însă cei de acolo cam sunt la curent cu ceea ce au făcut ei până acum și care e poten­țialul lor. Bineînțeles, antrenorul bucureștenilor va avea ultimul cuvânt, înțelegerea dintre părți nu cred că va fi o problemă”, ne-a declarat Adrian Zăhoi, directorul executiv al Gloriei.
Acesta a mai confirmat faptul că și alți jucători pregătiți de Leontin Pința mai sunt curtați de formații de eșaloane superioare.
„Mai multe cluburi s-au interesat de Dubeștean și Eșanu, ultimul chiar intrând în vederile unei echipe de Liga 1”, a mai spus „oficialul” prim-divizionarei județene, aflate în lupta pentru promovarea în eșalonul trei. „Ne propunem să câștigăm cât mai multe puncte în retur, cu siguranță ne vom lupta până la capăt pentru primul loc. Dacă vor pleca unii jucători suntem pregătiți să-I înlocuim cu alții pe care am și pus ochii.Provin din fotbalul arădean și sunt tineri de perspectivă. Gloria nu-și schimbă politica indife­rent de obiectivele de clasament”, a adăugat Zăhoi.
Echipa „galben-albastră” se va reuni pe 21 ianuarie, Leontin Pința urmând să aleagă locația cantonamentului de iarnă. Se vorbește despre Moneasa, o stațiune din Ungaria, dar există și varianta de semi-cantonament cu două antrenamente pe zi pe arena din Micalaca.

Recomandările redacției