serbare copii 2Sărbătorile tradiţionale ale acestei ierni s-au derulat după tipicul anilor trecuţi, copiii şcolari din Vîrfurile – şi nu numai, aşteptând cu nerăbdare cadourile aduse de Moş Crăciun. Pentru a-i mulţumi cum se cuvine pentru ele, ei au pregătit un program frumos şi bogat ce a conţinut cântece şi poezii, scenete religioase de sezon şi multe, multe colinde.
La Şcoala din Vîrfurile serbarea a fost una frumoasă, programul împresionându-i în mod deosebit pe toţi cei prezenţi: atât pe părinţi cât şi pe primarul Radu Giurgelea.
Directoarea şcolii, profesor Dorica Dragoş şi-a exprimat, în cuvântul ei, mulţumirea pentru buna colaborare existentă între şcoală şi părinţi în 2012.
Au fost pregătite 208 pachete cu dulciuri care au fost înmânate copiilor de către Primarul Radu Giurgelea… în numele lui Moş Crăciun.
Un aspect grav subliniat de directoarea şcolii a fost acela al scăderii numărului de copii din comună.
„În acest an, la clasa pregătitoare vom avea doar opt copii; vă daţi seama, într-o comună ca Vîrfurile, doar opt copii? Nu aş putea da un rserbare copii 1- doar fetita blonduăspuns clar de ce – aici sunt mai multe cauze dar primul factor ar fi sărăcia. Nu sunt locuri de muncă. Apoi nu putem ignora şi aspectul avortului. Nu sunt specialistă dar consider că situaţia este gravă“ a fost părerea profesoarei.

Recomandările redacției