maria_ciobanuMaria Ciobanu ( 75 de ani) nu s-a lăsat până nu a obţinut mult râvnita cetăţenie americană, chiar dacă marele ei vis s-a împlinit la vârsta a treia. Artista a declarat însă că nu se va stabili pe “Tărâmul Făgăduinţei”, căci cei mai mulţi fani îi are aici, în România.

Înainte de Sărbătorile de iarnă, Maria Ciobanu împreună cu fiul ei, Ionuţ, dar şi cu nora ei, Doiniţa, au plecat în America: “Vom sta cu toţii acolo câteva luni, o să mai şi cântăm. Dar să vă spun un mare secret: mama are cetăţenie americană”, a declarat Ionuţ la emisiunea Corinei Chiriac de la Naţional TV. Maria Ciobanu avea acest vis încă din 2004, de pe vremea când s-a supărat pe statul român pe motiv că locuinţa în care stătea de ani buni a fost revendicată de foştii proprietari, ea riscând să rămână fără acoperiş deasupra capului.

Artista e fericită că acum va putea petrece mai mult timp alături de cei trei copii ai săi, Leontina Văduva şi Camelia (ambele au cetăţenie americană), dar şi de Ionuţ Dolănescu, care, pentru că are rezidenţă americană, este obligat să locuiască acolo câteva luni pe an. Dar el nu stă degeaba în “ţara tuturor posibilităţilor”, căci e aşteptat de românii din diaspora la concert.

SURSA:  Libertatea.ro

Recomandările redacției