pana1Bihorul nu și-a atins scopul pe acest final de sezon. Antrenorul Marian Pană spunea că formația sa își propune să le bată pe Poli și mai ales UTA, la ultimul meci în fața propriilor fani. Numai că arădenii au demonstrat că mai nou se simt bine pe arena „Iuliu Bodola” și s-au impus cu scorul de 3-2.
„Este dureros când pierzi acasă după ce ai revenit de la 0-1 la 2-1. Dacă la faze fixe nu eşti concentrat anulezi toată munca depusă. Îmi asum toată responsabilitatea rezultatului, însă nu înţeleg cum putem să facem atâtea penalty-uri. Când am venit aici mi s-a spus că suntem acoperiţi pe postul de portar. Din păcate niciunul nu are valoare pentru o echipă care se bate la promovare. Acum apără bine, acum prost”, a declarat la final Marian Pană, care a promis că va face o caracterizare fiecărui jucător la finele sezonului.
Totuși, orădenii au șansa să termine cu fruntea sus sezonul și asta pentru că săptămâna viitoare se deplasează la Timi­șoara, pe terenul unei formații ce nu mai are obiectiv după ce a promovat joi seară în Liga 1.

Recomandările redacției