eneDin momentul în care a intrat pe gazon, Marius Ene a fost ca un ghimpe în defensiva utistă în disputa pe care arădenii au câștigat-o cu 1-0 pe terenul Coronei Brașov. Dacă în două rânduri, cel care i-a refuzat golul a fost portarul Remo Amadio, la ultima fază a meciului, ceasul rău i-a jucat festa carierei sale atacantului „celeștilor”.
În cel de-al patrulea minut de prelungire, Ene a înălțat balonul peste transversală din numai trei metri, privându-și echipa de un rezultat de egalitate, foarte prețios în econom,ia luptei pentru promovare. „În cariera mea am mai ratat ocazii imense, însă ca în meciul cu UTA niciodată! Toată viaţa voi visa această ratare. Poate Dumnezeu nu a vrut ca eu să înscriu la acea fază. Sunt fotbalist, îmi asum vina pentru această ratare. Îmi pare extrem de rău pentru că dacă aş fi marcat obţinem un punct extrem de important în lupta pentru promovare“, a spus brașoveanul pentru Monitorul Expres.
Fotbalistul crede că rămânerea sa pe bancă are și o altă explicație decât cele legate de aspectul tehnico-tactic. „Poate este vorba şi de superstiţie, pentru că am marcat goluri când am intrat ca rezervă. În acest retur am prins doar 50 de minute în trei meciuri, este normal să fiu nemulţumit“, a adăugat Ene, care nu crede că echipa sa a ieșit din obiectiv după înfrângerea cu „Bătrâna Doamnă”: „Promovarea încă se joacă. Am înţeles că se vor lua măsuri pentru parcursul slab din acest retur în care am obţinut doar un punct în trei meciuri”.
Într-adevăr, prima măsură pe care conducerea Coronei ar fi dorit s-o ia după disputa de duminică a fost înlocuirea antrenorului lui Daniel Bona cu Daniel Isăilă. Conform aceleași surse, fostul tehnician al celor de la FCM Târgu Mureș ar fi declinat oferta, existând varianta ca Adrian Hârlab, șeful centrului de Copii și Juniori al clubului de sub Tâmpa, să preia în cele din urmă echipa.

Recomandările redacției