peliciDupă meciul de la Drăgășani, pe „Bătrâna Doamnă” o așteaptă o nouă deplasare în județul Râmnicu Vâlcea. De această dată, „alb-roșii” se vor opri în Zăvoi, unde o așteaptă o formație ce nu pare să mai aibă un obiectiv de clasament în acest sezon. Însă, „alb-albaștrii” ar putea găsi destule motive pentru a o încurca pe UTA, unul dintre ele putând fi „săgețile” verbale trimise de Adrian Marțian în direcția Damilei Măciuca și a soției antrenorului acesteia.
Din informațiile noastre, „oficialii” CSM-ului au – sau mai bine spus aveau – gânduri de răzbunare a colegei de județ în momentul în care au citit spusele patronului „textilist”. Alexandru Pelici ține să precizeze, însă, că personal nu are nimic cu UTA sau cu cineva de la clubul arădean, ci: „Mi-ar plăcea să existe mai mult respect în fotbalul românesc. În general, acesta ne lipsește, fie că vorbim des­pre jucători, antrenori, arbitri, conducători sau patroni. E prea multă miștocăreală și discuții total pe lângă fenomen, pe care în stăinătate nu le întâlnești. Nu degeaba înainte de meciurile din Champions League UEFA îndeamnă la respect. Ar trebui să ținem și noi cont de acest lucru. Dar, pe domnul Marțian nu-l cunosc și până la urmă, trăim într-o țară liberă și fiecare declară ce vrea”.
Înainte de vizita Campioanei Provinciei, antrenorul vâlcenilor recunoaște că și-a atins deja obiectivul, dar asta nu-l împiedică pe el și elevii săi să-și dorească prea mult. „În iarnă, când am acceptat să preiau această echipă, mi s-a impus ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Eu zic că în proporție de 70-75% am reușit asta, dar mai avem destule motive să scoatem maxim din fiecare partidă. În primul rând, e ambiția antrenorilor și jucătorilor să demonstreze că doresc și pot face parte din planurile de viitor ale echipei, care ar putea fi mai ambițioase de la anul. Apoi, cred că nimănui nu-i place să piardă când intră pe teren, indiferent de miza meciului. Dar, până una alta, să nu uităm că nu suntem salvați din punct de vedere matematic, mai avem nevoie de puncte pentru asta”, a mai afirmat Pelici.

Recomandările redacției