martian1Utiștii strâng din dinți până la finalul săptămânii, când Adrian Marțian a promis că va reveni la Arad cu banii mult așteptați. Adrian Falub a dat un semn pozitiv odată cu revenirea la antrenamente, însă nu-și poate ascunde neliniștea. „Am tot vorbit și sperat că se vor rezolva pro­blemele de la UTA, însă timpul a trecut și nu avem nici astăzi certitudinea că vom merge mai departe. Nu avem decât să avem încredere în bunele intenții ale domnului Marțian, dar până atunci suntem ținuți oarecum în loc. Echipa se pregătește cât poate de bine, dar am mai avea nevoie de două-trei jucători noi, pe care eu nu-mi permit să-i chem la Arad până nu avem ce să le oferim concret”, a precizat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”, care se află în postura de a avea la pregătire doar al treilea și al patrulea portar al clubului și niciun vârf de careu în afara tânărului Miron.
După cum se știe, Adrian Marțian e plecat în Italia de la finele săptămânii trecute și și-a anunțat revenirea în orașul nostru de abia pe joi sau vineri. Din Peninsulă, omul de afaceri clujean ține în permanență legătura cu „oficialii” arădenilor și ține să-i liniștească pe fanii „textiliștilor”: „Nici mort nu mai dau înapoi. Jucătorilor și antrenorilor le spun să-și vadă de treabă că totul va fi conform planului făcut săptămâna trecută”.
Conturile UTA-ei ar trebui alimentate în primă fază măcar cu 60-70 de mii de euro pentru a fi plătite măcar o parte din restanțele financiare ale jucătorilor, antrenorilor și restului angajaților, dar și pentru a fi achitat cantonamentul din Antalya solicitat de stafful tehnic al „alb-roșiilor”.

Recomandările redacției