falubmartiPrezentul și – din câte se pare – viitorul Campioanei Provinciei e legat de numele a doi clujeni. Adrian Marțian și Adrian Falub au fost colegi de școală la Dej, iar acum drumurile lor s-au reîntâlnit la UTA. Unul a devenit de câteva zile patronul echipei, iar celălalt, trudește pe banca echipei de aproape un an de zile.
De fapt, fostul fundaș s-a implicat și managerial și, convingându-l pe concitadinul său să se așeze la aceeași masă cu Giovanni Catanzariti, a avut un rol foarte mare pentru ieșirea din impas a grupării „textiliste”.
„Domnul Marțian are un mare rol în ceea ce s-a întâmplat la UTA în iarna aceasta. A venit un om din altă parte și a preluat o echipă în ciuda tuturor sfaturilor de bine – între ghilimele – pe care le-a primit de la specialiștii în fotbal din Arad. A crezut în această echipă și azi ne-a dat tuturor șansa să batem Timișoara cu un așa public în tri­bune. Dacă s-a schimbat ceva astăzi la Arad un mare merit are și domnul Marțian. El învață să se bucure, a suferit și el destul de mult în ultima perioadă cu atâtea probleme de rezolvat, sperăm să-i arătăm doar partea frumoasă a fotbalului. Dar, vor urma și clipe grele, căci așa e fotbalul”, a punctat Adrian Falub.
Declarându-se puțin dezamăgit de prestațiile unor jucători în confruntarea cu ACS Poli, Adrian Marțian a precizat că va avea o discuție particulară cu antrenorul echipei. „O să vorbesc ceva cu Falub, nu se supără pe mine, căci suntem prieteni, am copilărit împreună. Apoi, indiferemnt de situație el va rămâne alături de mine, căci este un antrenor foarte bun și va demomnstra asta. De când am venit la UTA, multă lume mi-a spus să-l dau afară, să-l aduc pe Selymesi sau pe altul, dar eu voi merge cu el până în pânzele albe și veți vedea că voi avea dreptate să fac asta. Sperăm să promovăm anul acesta, dacă nu, o să promovăm sută la sută la anul”, a precizat proaspătul finanțator al „Bătrânei Doamne”.

Recomandările redacției