martian23Weekendul a trecut fără noutăți importante în Calea Aurel Vlaicu. Jucătorii au primit liber, directorul executiv, Gheorghe Constantin și antrenorii Adrian Falub și Marius Suller au părăsit și ei orașul nostru și așteaptă un semnal din partea principalului finanțator, Adrian Marțian. Acesta a trimis mesaje contradictorii sau cel puțin așa fost reproduse de unele publicații sau site-uri sportive, așa că suporterii se întreabă pe bună dreptate ce se va întâmpla cu gruparea favorită.
În ultimele zile, chiar s-au întețit zvonurile conform cărora Adrian Mutu l-ar fi îndemnat pe prietenul și partenerul său de afaceri să înceapă negocierile pentru preluarea lui FC Argeș, însă Marțian spune că nu e nimic adevărat. „Sunt povești, exagerări ale presei. Am fost la Pitești, am vorbit cu domnul Penescu, am aflat cam ce înseamnă din punct de vedere financiar preluarea clubului, dar nimic mai mult. Scopul meu a fost să aflu pretențiile argeșenilor pentru câțiva jucători de pe lista de achiziții făcute de antrenorul Adrian Falub. Nu plec de la UTA, să fie clar! Sau cel puțin aceasta este intenția mea astăzi, când vorbesc cu dumneavoastră. Luni după-amiază voi veni la Arad, când sper să clarific toate aspectele legate de varianta sub care voi continua să investesc la club”,ne-a declarat Adrian Marțian.
Acesta a mai recunoscut că ia în calcul și părerea lui Adi Mutu, dar nu crede că acesta îi va sfătui să se retragă de la conducerea „Bătrânei Doamne” după doar 6 luni de zile. Între timp, în cursa pentru preluarea lui FC Argeș s-a înscris cu șanse mari de reușită și Vasile Turcu. Fostul acționar al clubului Dinamo ar urma să lucreze cu fostul internațional Jean Vlădoiu, în funcția de director sportiv al grupării din Trivale.
Revenind la UTA, și reunirea de azi a jucătorilor va fi – probabil – anulată și asta pentru nu că nu ar fi nimic nou de comunicat. Pe lângă faptul că fotbaliștii așteaptă să-și încaseze drepturile financiare pe lunile martie și aprilie, niciunul dintre ei nu știe cu siguranță dacă mai este dorit cu adevărat în Calea Aurel Vlaicu. Propuneri verbale de reînnoire a contractelor au exis­tat, dar de aici și până la semnarea efectivă a actelor e încă cale lungă.

Recomandările redacției