martianjucUnul dintre marile regrete ale lui Adrian Marțian după înfrângerea „Bătrânei Doamne” la Râmnicu Vâlcea e legată de bani. Patronul arădenilor susține că a mai achitat un salariu la mij­locul săptămânii trecute, ignorând cel puțin sfatul directorului executiv al clubului. „Am zis să fiu băiat corect și jucătorii și-au mai luat un salariu. Domnul Gheorghe Constantin mi-a spus că nu procedez bine, să le dau banii de abia după meci și a avut dreptate. Am avut imaginea unei echipe îmbuibate, sa­turate, care nu mai are pentru ce să lupte. Parcă cei de la Vâlcea aveau nevoie de puncte pentru a promova, nu băieții noștri de mare caracter. Atât de mult mi-a plăcut echipa, încât dacă ar fi să aleg între ea și o femeie frumoasă, un Top Model, aș alege fără să mă gândesc echipa mea”, și-a ironizat Marțian jucătorii, care – consideră el – au făcut mișto de el prin prestația din Zăvoi. „Am fost un prost că am dat salarii înainte de meci, dar învăț din greșeli”, a fost concluzia lui Adrian Marțian.
Totodată, finanțatorul „alb-roșiilor” consideră că s-au făcut destule erori legate de salarizarea unor utiști. „De cei 4.000 pe care îi ia pe lună, Laso joacă când vrea el. Feussi ne costă și el cam mult după cât dă pe teren, iar de Matei ce să mai zic. Gio i-a promis că din ianuarie îi mărește salariul de la 1.800 la 2.200 de euro pe lună, iar eu a trebuit să-l moștenesc așa. Măcar dacă ar fi un fotbalist important, de fapt l-am văzut la Mioveni cât de important e… O să fac eu re­voluție la vară, să vedem câte vedete din astea mai rămân la UTA!”, a mai punctat Marțian.
Ca de fiecare dată, finanțatorul „textilist” a intrat în vestiarul echipei în pauza meciului de la Râmnicu Vâlcea, însă la finalul partidei nu a mai dorit să dea ochii cu nimeni. „Degeaba le-am spus, i-am gâdilat, le-am promis marea cu sarea că ați văzut și voi ce a ieșit și în repriza a doua. Nu m-am gândit la nicio măsură împotriva lor deocamdată, dar, de acum, nu o să mă mai intereseze atât de mult de ei. Atâta am umblat prin țară după ei, le-am făcut toate poftele și ei ce au făcut? M-au luat de fraier. Dar, gata, schimbăm placa!”, a mai anunțat Adrian Marțian, care a plecat la Paris, pentru a fi alături de Mutu și Alain Orsoni, președintele lui Ajaccio, cu ocazia participării la o emisiune produsă de o importantă televiziune din capitala Franței.
Pentru prima oară în acest retur, „Bătrâna Doamnă” nu a fost susținută de suporteri într-un meci din deplasare, iar patronul arădenilor are și o explicație: „Păi au fost peste tot și ce au primit în schimb? Înfrângeri cu Mioveni și cu Damila, două echipe modeste. Oricât ai fi de suporter, ai vrea să vezi fotbal și dăruire din partea favoriților. Pot eu să le pun la dispoziție și 5 autocare, dacă echipa nu joacă… Să fim serioși, la Vâlcea trebuia să batem cu sau fără galerie în tribune”.

Recomandările redacției