utanouNu a fost neapărat o zi decisivă în Calea Aurel Vlaicu, însă, cu siguranță,  s-au făcut pași importanți în direcția rezolvării gravelor probleme financiare cu care sde confruntă Campioana Provinciei. Fiindcă urma să ajungă la Arad la miezul nopţii, Adrian Marţian a poposit luni seara la Oradea, iar în oraşul nostru a ajuns ieri, în jurul orei 15. Primul lucru pe care l-a făcut omul de afaceri clujean a fost să intre în vestiarul echipei, unde le-a vorbit pentru prima oară fotbaliştilor.
Din informaţiile noastre, Marţian i-a asigurat pe Gligor et. comp. că situaţia financiară a clublui se va îmbunătăţi în aşa fel încât echipa să aibă linişte şi să se concentreze pe pregătire şi apoi meciu­rile pe puncte. Tot conform celor spuse de clujean, o parte din restanțele către fotbaliști, staff și angajați ar trebui să fie achitate miercuri sau joi. Totodată, finanțatorul le-a vorbit utiștilor despre intenția sa de a promova cu „Bătrâna Doamnă”, pentru asta fiind dispus să-I ofere lui Adrian Falub întăririle de care are nevoie. „Am fost cu toţii în vestiar, jucătorii au aflat şi ei din gura domnului Marţian ce urmează să se întâmple la club. O să ne așezăm la masă pentru a finaliza discuţiile care mereu au fost pozitive şi constructive pentru UTA”, ne-a spus Giovanni Catanzariti, care însoţit de acelaşi Marţian, a urmărit prima parte a antrenamentului de marți după-amiază de pe terenul Şega.
În altă ordine de idei, varianta cantonamentului din Antalya nu a căzut definitiv, doar că arădenii iau în calcul şi un stagiu de pregătire în Ungaria. Utiştii au fost foarte impresionaţi de noua bază sportivă de la Debrecen, unde ar avea toate condiţiile pentru o pregătire bună, ceva mai ieftină şi adversari în amicale apropiaţi de valoarea lor.
Întâlnirea decisivă, ce ar fi trebuit să se finalizeze cu semnarea actelor și, implicit preluarea grupării „textiliste” de Adrian Marțian, nu s-a încheiat până la închiderea ediției. Așteptarea mai durează o zi pentru fanii celei mai titrate echipe din afara Bucureștiului.

Recomandările redacției