martian2Pentru prima oară de când susține că va deveni noul finanțator al „Bătrânei Doamne”, Adrian Marțian a văzut la lucru echipa pregătită de Adrian Falub. Acest lucru s-a întâmplat sâmbătă după-amiază, cu ocazia amicalului de la Debrecen, pe care „alb-roșii” l-au pierdut la limită: 1-2.
Omul de afaceri clujean a venit la meci direct de la Oradea și nu a putut asista decât la primele 35 de minute ale meciului și asta pentru că a trebuit să ajungă cu Adrian Mutu la Cluj și de acolo, pe calea aerului, la București. Când Marțian a plecat de la teren, scorul era egal: 1-1, pentru arădeni marcând Voiculeț, dar altul a fost fotbalistul remarcat de clujean. „Mi-a    plăcut jucătorul cu numărul 9, pre­șe­dintele Giovanni mi-a spus că se numește Capătă. Are o viteză  și un fizic bun, l-am remarcat, parcă, mai mult decât pe restul. Dar și restul mi-au plăcut, ideea de joc a echipei m-a impresionat, ca să zic așa. Au mai fost și greșeli, dar să nu uităm că am avut în față formația titulară a celor de la Debrecen, care nu demult a jucat în Champions League”, ne-a declarat Marțian.
Acesta regretă că nu a putut discuta cu jucătorii și asta pentru că a ajuns la teren cu puține minute înainte de primul fluier și, așa cum vă spuneam mai sus, a trebuit să plece mai repede spre Oradea. Dar, Adrian Marțian și-a anunțat de pe acum revenirea la Arad pentru începutul acestei săptămâni, când și-ar dori să aibă și o întâlnire cu primarul Gheorghe Falcă. „Luni sau cel târziu marți sunt la Arad pentru a încheia toate socotelile, în așa fel încât echipa să poată să plece în cantonamentul din Antalya. O să vreau să discut și cu domnul primar al orașului, pentru a vedea exact cu ceea ce ne poate ajuta dânsul și restul autorităților locale”, a adăugat Marțian.

Recomandările redacției