masnita2CS Ineu a avut câteva ocazii bune de a o egala pe UTA și a redeschide lupta pentru promovare în seria a IV-a a Ligii a III-a. Cea mai mare dintre situații a fost irosită de Vasile Mașniță, care a scăpat singur cu portarul, însă s-a preci­pitat și Bodea l-a blocat la timp. „Sunt conștient că puteam da  gol și să-i încurcăm pe cei de la UTA, deși nu asta a fost intenția noastră. Un rezultat bun ne ajuta să prindem și mai multă încredere în noi pentru ceea ce va urnma până la finalul campionatului, dar mai ales în sezonul următor. Dar, chiar dacă am pierdut, cred că am dovedit că suntem o echipă destul de bună, care poate pune probleme inclusiv unei echipe ca UTA, care e pe primul loc și are atâtea nume importante în lot. Cel puțin astăzi (n.a. sâmbătă), ca joc, UTA nu a demonstrat că e peste noi, dar până la urmă, contează că e pe primul loc și – probabil – va promova. Îi felicit și le doresc baftă în Liga a II-a”, spune atacantul de 19 ani.
Acestuia îi lipsește golul din etapa a doua a returului, atunci când a pus umărul la una dintre surprizele campionatului, înfrângerea celor de la Mama Mia Becicherecul Mic. De atunci, tânărul „vârf” a avut destule ocazii clare de a marca, chiar de genul celei ratate contra „alb-roșiilor”. „Este clar că ceva se întâmplă cu mine din moment ce nu mai găsesc drumul spre gol de ceva timp. Astăzi, am avut și emoții, având în vedere că a fost primul meu derby de acest gen. M-am precipitat în fața porții, probabil, când o să am mai multe meciuri în picioare, nu o să mai ratez cu atâta ușurință”, a adăugat Vasile Mașniță.
„Îi lipsește experiența și este și puțin emotiv. Însă, are calități, merită toată încre­derea noastră. O să vină și golurile în dreptul lui, iar atunci și rezultatele echipei vor fi și mai bune”, consideră Raul Stănaia, cel care a făcut un meci excelent împotriva fostei saleechipe.

Recomandările redacției