Numărul fotbaliștilor de care UTA se desparte după prima parte a campionatului este pe cale să crească la 9. După Vădrariu, Pop, Cubleșan, Petra și Janos, alți patru jucători au fost informați că nu mai intră în planurile clubului pentru stagiunea de primăvară.
Pe undeva, nu este nicio surpriză atâta timp cât toți cei în cauză au jucat puțin în campania de toamnă și – teoretic – ar fi și în avantajul lor să-și găsească alte angajamente.
Din informațiile noastre, fundașul Daniel Dan și mijlocașii Lucian Oprea, Angelo Iuga și Cristinel Matei au primit telefonic vestea că se pot reorienta din această iarnă, fiecare dintre ei urmând
să-și negocieze ieșirea de la gruparea emblemă a orașului.
De altfel, Dan își luase oricum rămas bun de la colegii de echipă după meciul de la Constanța, dorind să-și canalizeze eforturile în alte domenii. Cu atât mai mult cu cât nici el nu a fost ocolit de restanțele financiare existente încă din returul campionatului trecut.
Rămâne, însă, de văzut dacă pe lista indezirabililor nu vor mai apărea unul-două nume, dar asta numai în funcție de bifarea unor achiziții pe care Ionuț Popa le are în minte și conducerea pe lista de priorități.

Recomandările redacției