fotbalLa Păuliş va avea loc în acest sfârşit de săptămână un meci important între echipele Păulişana Păuliş şi A.C.S Progresul Pecica. Pentru echipa gazdă acest meci este unul extrem de impotant, deoarece este lanterna roşie în liga a IV-a, iar în cazul unui succes va ieşi din zona „fierbinte” a clasamentului.
Meciul de sâmbătă a generat o emulaţie deosebită atât în sânul echipei cât şi la vârful administraţiei locale, dat fiind faptul că toţi aşteaptă rezultate deosebite de la echipa în care s-a investit atât material cât şi, mai ales sufleteşte. „Echipa Păulişana Păuliş este coordonată de antrenorul Mihai Roşca, care asigură o bună corelare între jucătorii echipei de fotbal prin antrenamentele făcute pentru a obţine performan­ţă şi pentru a le da încre­dere tuturor jucătorilor. Eu cred şi sper ca la această partidă să fie un număr cât mai mare de spectatori pentru a susţine echipa Păulişana Păuliş, deoarece jucătorii noştri au nevoie de sprijinul suporterilor pentru a fi motivaţi şi pentru a reuşi să învingă în acest meci. Echipa din Pecica este foarte puternică, însă aceasta ar trebui să fie o motivaţie în plus pentru jucătorii Păulişului de-a lupta până la ultima picătură de energie pentru victorie. Ştiu că nu va fi uşor, dar mai ştiu că nu este imposibil. Cred în posibili­tăţile fotba­liştilor noştri, deci cred că vor ieşi de pe teren cu frunţea sus, victorioşi”, a spus Petru Nicoară, primarul comunei Păuliş.
A.C.S Progresul Pecica se află pe locul patru în clasament, dar este sigur că nu va face figuraţie pe teren. Dimpotrivă, toţi suporterii Păulişului sunt convinşi că pecicanii vor face tot ce le stă în puteri pentru a pleca acasă cu toate cele trei puncte.
De partea cealaltă, şi jucătorii Păulişului au toate motivele de-a lupta pentru o victorie care să le aducă mai aproape suporterii.
În concluzie, există toate premi­zele pentru a asista la un joc extrem de disputat, spectaculos, dar disputat în limitele fair-playului.
Meciul dintre cele două echipe  de fotbal va avea loc sâmbătă, 30 august, la ora 18,00, pe stadionul de fotbal din Păuliş.

Recomandările redacției