Federația Română de Fotbal a stabilit programul celui de-al patrulea tur al fazei naționale a Cupei României, ediția 2020/ 2021. Partidele în care intră în competiție și celelalte 11 formații din Liga a II-a au loc marți și miercuri, 20 și 21 octombrie, majoritatea de la ora 14:30.
Cele 16 meciuri, câte sunt în total în această fază a competiției, au loc într-o singură manșă, eliminatorie, iar determinarea lor a fost făcută de Departamentul Competiții al FRF prin împerechere pe baza criteriului geografic, la latitudinea federalilor.
În funcție de ce partide vor alege să transmită televiziunile deținătoare de drepturi TV, acele jocuri vor fi mutate să se desfășoare la alte ore.
În turul 4 al Cupei României intră toate echipele din Liga a II-a. În total sunt 16 meciuri.
Din turul 3 au intrat în competiție și zece echipe care activează acum în campionatul Ligii a II-a, dintre acestea au fost eliminate Unirea Slobozia, Aerostar Bacău, CSM Reșița și Pandurii Târgu Jiu, în timp ce mai departe au mers FK Csikszereda, CSM Slatina, Concordia Chiajna, U Craiova 1948 SA, Fotbal Comuna Recea și Universitatea Cluj. Din turul 4 intră și restul celorlalte formații din Liga
a II-a, 11 la număr.
Astfel, în turul 4 vor juca cele 21 de echipe calificate din turul 3 și celelalte 11 formații care activează în Liga a II-a. În total vor fi 16 meciuri, dintre care în trei se întâlnesc direct echipe din eșalonul secund: Metaloglobus Bucureşti – Petrolul Ploieşti, Concordia Chiajna – CS Mioveni și CSM Slatina – Turris Oltul Turnu Măgurele.
Rapid a fost pusă să joace cu Progresul Spartac, echipă care i-a invins duminică „satelitul” cu 2-0, ”U” Cluj întâlnește Viitorul Șelimbăr, U Craiova 1948 SA va merge la ACSO Filiași, teren unde a jucat un meci pe teren propriu când era în Liga a III-a, iar ASU Poli o va întâlni pe CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.
Sursa: Liga2.prosport 

Recomandările redacției