ambulantaGrav accident de circulaţie pe raza localităţii Galşa. Un biciclist a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri a Urgenţelor după ce a fost lovit de un autoturism. Se pare că a fost acroşat de un tractorist după ce acesta a efectuat o manevră de virare spre stânga. Omul s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu putere.
„Pe raza localităţii Galşa a avut loc un eveniment rutier soldat cu accidentarea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că în timp ce a condus un tractor, pe o stradă din Galşa, A. Gica de 49 ani din Mâsca, a efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe o altă stradă, moment în care, datorită neatenţiei în conducere, a surprins şi accidentat pe F. Gheorghe de 74 ani, care se deplasa pe lângă bicicletă pe marginea drumului”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.
În urma accidentului, biciclistul a fost rănit şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad pentru acordarea de îngrjiri medicale.
Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul care conducea tractorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie, astfel încât acesta va fi cercetat şi pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Recomandările redacției