memoPolivalenta arădeană a găzduit a cincea ediţie a Memorialului Teo Ţucudean la handbal masculin, întrecere organizată în amintirea unuia dintre cei mai apreciaţi conducători arădeni de club. Turneul a revenit noii şi tinerei echipe de seniori a Aradului, CSS Avram Iancu, care s-a impus în toate cele trei meciuri disputate în compania unor formaţii old-boys, 27-19 cu Sânicolau Mare, 26-17 cu Reşiţa şi 28-19 cu Arad. Turneul a fost organizat de familia regretatului Teo Ţucudean, ajutat de familia Ţucudean şi de DJST Arad, iar la final s-au acordat cupe şi diplome.
„A fost o propagandă foarte bună făcută handbalului şi sperăm ca arădenii să aprecieze această nouă echipă şi să fim sprijinţi măcar minimal, pentru a putea participa în competiţii. Teo Ţucudean ne-a dat posibilitatea să vedem handbal de calitate la Arad, iar noi trebuie să profităm. Le mulţumim celor de la Liceul cu Program Sportiv, cu care avem o colaborare foarte bună, formarea acestei echipe este şi meritul lor”, ne-a declarat directorul CSS Avram Iancu, Pompiliu Moldovan.
Echipa este formată din jucători tineri, proveniţi de la LPS dar şi din foşti jucători ai HC Arad, iar echipa va participa în campionatul judeţean, pentru ca din sezonul viitor să se încerce înscrierea în liga a doua.
„Sincer, eu sunt sceptic în ceea ce priveşte această euroregiune. S-au înscris doar două echipe din Deva, iar totul a rămas la nivel de discuţii, nimeni nu se ocupă de organizare. Vom participa în campionatul judeţean, iar cu timpul sperăm să clădim o echipă care să reprezinte Aradul din nou în ligă”, mai spune Moldovan. Următorul ami­cal al arădenilor este programat miercuri de la ora 16,30, în Polivalentă, împotriva celor de la Unirea Sânnicolau Mare.
S.A.

Recomandările redacției