Supărați pe rezultatul din această seară, când UTA a fost învinsă fără drept de apel de către Sepsi Sfântu Gheorghe, suporterii echipei fanion a Aradului și-au revărsat nervii și asupra primarului Călin Bibarț. Fanii UTA-ei îi reproșează lui Bibarț stadiul în care a fost modernizat stadionul și starea gazonului, care a ajuns ca o mocirlă. 

„Pentru «rondul de seară» nu există nici reguli și nici rușine. Se dovedește încă odată că stadionul a fost ,,modernizat” numai pentru laudele politicienilor liberali.
În timp ce noi suntem ținuți departe de echipa noastră favorită, celebrul (în sens negativ) primar al Aradului are tupeul să calce pe stadion la meciuri și să abereze în direct pe Facebook. Nu mai contează faptul că UTA a fost batjocorită constant de primărie încă din prima zi de când acest individ a ajuns primar interimar… Nu mai contează nici că gazonul se transformă încetul cu încetul într-o mlaștină! Ni se promite, în schimb, un meci al naționalei la Arad…“, este mesajul suporterilor arădeni. 

Recomandările redacției