parc%201[1] parc[1]Mai multe mesaje obscene au apărut pe leagănele din locul de joacă de pe strada    Arcaşilor din Cartierul Grădişte, părinţii copiilor fiind revoltaţi şi reclamând faptul că adolescenţii sunt pe cale să distrugă acest loc de  joacă.
Mesajele obscene au fost scrise atât pe gardurile împrejmuitoare, cât şi pe leagăne şi chiar şi pe panoul informativ montat de Primăria Arad în care se specifică faptul că „este recomandată păstrarea curăţeniei în in­cinta locului de joacă”.
Părinţii copiilor care se joacă în aceste locuri special amenajate de Primărie susţin faptul că, după ce se retrag copiii mici de la locul de joacă, aici îşi fac apariţia adolescenţii, care cel mai probabil au scris mesajele obscene.
De asemenea, părinţii au mai spus că, din acelaşi parc, au dispărut băncile şi masa care erau într-un foişor.
Părinţii copiilor mai atrag atenţia că în lipsa unor sancţiuni, locurile de joacă vor fi distruse în scurt timp, deoarece nu sunt respectate regulile de folosire a acestora, inclusiv acelea con-  form cărora este interzisă folosirea leagănelor de copii cu vârste mai mari de 14 ani şi cu greutate mai mare de 45 de kg.

Recomandările redacției