Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale de fotbal, a transmis prin intermediul site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal, un mesaj suporterilor primei reprezentative. El susține că numai luptând împreună România poate obține calificarea la Campionatul European de anul viitor.
„Ştim că în aceste timpuri e foarte greu pentru voi, suporterii echipei naţionale de fotbal a României, să fiţi alături de noi pe stadioane. Dar la fel de bine ştim că sunteţi milioane în faţa televizoarelor, sunteţi aproape de noi şi vreţi împreună să ne calificăm. Luptăm împreună! Hai România!“, le-a transmis selecţionerul suporterilor primei reprezentative.
Fotbaliștii naționalei s-au pregătit până acum două zile în cantonamentul de la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, iar ieri după-amiază aceștia au plecat spre Reykjavik.
Echipa naţională a României se va duela pe data de 8 octombrie, de la ora 21:45, la Reykjavik, selecţionata Islandei, în semifinala play-off-ului pentru EURO 2020.
Dacă reprezentativa României reușește să învingă Islanda, atunci echipa națională va disputa pe 12 noiembrie, în deplasare, finala play-off-ului EURO, cu Bulgaria sau Ungaria. 

Recomandările redacției