Celebra dispută dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu se întinde doar pe plan sportiv, ci si pe plan financiar. Conform Rich List, starul argentinian câștigă aproape de două ori mai mult decât Cristiano Ronaldo. Aflat în topul celor mai mari salarii din lume, Lionel Messi îl surclasează pe Cristiano Ronaldo la acest capitol.
Messi a înregistrat câștiguri colosale, de aproape 9,5 milioane de dolari pe lună, înainte de plătirea taxelor. Suma pe care o câștigă lunar Lionel Messi depășește cu mult suma încasată de eternul rival, Cristiano Ronaldo, care a înregistrat venituri de 5,3 milioane de dolari înainte de achitarea
taxelor.
Pe locul al treilea se situează starul francez și al Barcelonei, Antoine Griezmann, care câștiga 3,8 milioane de dolari pe lună. Neymar își face și el loc în acest top, ocupând a patra poziție, cu un venit de 3,5 milioane de dolari.
Lista realizată de L’Equipe este dominată de La Liga, care are cinci jucători în top 10. Ligue One are doi jucători, amândoi de la PSG, la fel ca Premier League, care dă tot doi jucători. Seria A are un singur reprezentant, în persoana lui Cristiano Ronaldo.
Topul anual al veniturilor,
realizat de L’Equipe:
1. Lionel Messi – 9,5 milioane de dolari
2. Cristiano Ronaldo – 5,3 milioane de dolari
3. Antoine Griezmann – 3,8 milioane de dolari
4. Neymar – 3,5 milioane de dolari
5. Luis Suarez – 3,2 milioane de dolari
6. Gareth Bale – 2,9 milioane de dolari
7. Philippe Coutinho – 2,6 milioane de dolari
8. Alexis Sanchez – 2,6 milioane de dolari
9. Kylian Mbappe – 1,9 milioane de dolari
10. Mesut Ozil – 1,8 milioane de dolari

Recomandările redacției